De ervaring van de bezoekers van uw evenement moet beginnen wanneer de kaarten besteld zijn, niet pas wanneer ze aankomen op uw locatie.

Wij streven er naar onze diensten een perfecte aansluiting te laten hebben met uw evenement. Wij bieden geen standaard formules aan, alles wat wij maken is speciaal voor u!

Echter kunnen wij buiten de ‘normale’ producten en diensten die wij aanbieden iets nóg specialers overhandigen: maatwerk.

Hier zijn de mogelijkheden oneindig in! Wij kunnen u bijvoorbeeld speciale systemen aanbieden voor Avondvierdaagsen, consumpties (drank, eten, goodies etc.) en ga zo maar door! Buiten dat is een extra ervaring in het toegangsbewijs ook geen probleem. Wij kunnen deze toegangsbewijzen volledig naar u wensen produceren: van een bedrukt lederen bandje met RFID chip verpakt in een op maat gemaakt doosje tot een NFC kaart met keychain! Buiten dat bieden wij ook speciale papiersoorten aan, in ons assortiment zit bijvoorbeeld zaadjes papier wat geplant kan worden en semi-transparante velletjes!

Neem contact met ons op voor onze mogelijkheden, we staan altijd klaar voor een gesprek. Wilt u direct een indicatie van uw kosten? Vraag dan een offerte aan.