ProtoTix is geen normale ticketservice. Alles wat wij bieden wordt volledig door ons geregeld, u kunt zich focussen op het belangrijkste: het evenement!

Wij bieden niet alleen een standaard ticketservice aan. Buiten de online verkoop die via ons te regelen is, kunt u uw pakket volledig aanpassen aan uw wensen. Zo bieden wij u bijvoorbeeld fysieke tickets aan, grafisch ontworpen producten, speciale systemen en ga zo maar door! Eigenlijk kunnen wij alles ontwikkelen wat u nodig heeft voor uw evenement.

Lees op deze pagina hoe u gebruik kan maken van onze service.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanpassen van onze services aan uw evenement. Integratie van onze diensten in bijvoorbeeld uw bestaande website is voor ons geen probleem. Heeft u nog geen website of wilt u de kaartverkoop gescheiden houden? Dan maken wij voor u een website en zorgen dat deze goed werkt met onze systemen!

Geen transactie- en verzendkosten

Wij houden het graag zo simpel mogelijk voor u. Vandaar zijn al onze genoemde prijzen van online verkoop inclusief transactie- en verzendkosten. U betaalt altijd alleen een vast bedrag per verkocht kaartje, ongeacht het aantal kaartjes per bestelling.

Scan zelf of laat het ons doen

U kunt er voor kiezen zelf uw tickets bij aanvang van uw evenement te scannen met een applicatie op uw smart-device. Wanneer u kiest voor een professionelere uitstraling en een soepeler verloop komen wij graag bij u langs en regelen wij de validatie!

Fysieke toegangsbewijzen per post

Geef uw evenement een extra dimensie door het toe sturen van de toegangsbewijzen. Wij kunnen deze toegangsbewijzen volledig naar u wensen produceren: van een bedrukt lederen bandje met RFID chip verpakt in een op maat gemaakt doosje tot een NFC kaart met keychain! Buiten dat bieden wij ook speciale papiersoorten aan, in ons assortiment zit bijvoorbeeld zaadjes papier wat geplant kan worden en semi-transparante velletjes!

Oneindig veel mogelijkheden

Buiten de genoemde punten hier kunnen wij nog veel meer voor u doen, teveel om te benoemen. Daarom raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Dan kunnen we samen kijken naar uw wensen en een passend aanbod doen.

Neem contact met ons op voor onze mogelijkheden, we staan altijd klaar voor een gesprek. Wilt u direct een indicatie van uw kosten? Vraag dan een offerte aan.